keskiviikko 8. elokuuta 2018

Asuntomessut 2018


Porin Asuntomessuilta löysimme muutamia inspiroivia tee se itse - ideoita eri kohteista. Vihersisustaminen jatkaa nousuaan. Kompaktiin kaupunkikotiin voi viherseinän toteuttaa kekseliäästi koeputkimaljakoista Kukkakauppa Opuntian tapaan. 

Herukka, kohde 5Ompele esimerkiksi nahkapaperista ryhdikäs ja tyylikäs säilytyspussi lehdille ja paperiroskille.

Kastelli Viva, kohde 15.
Sisustutalo Kodinonni oli luonut upean tunnelman OPn Kotoisan hulppealle terassille nerokkailla ratkaisuilla, mm. jämälaudoista tehty autorata oli todella hauska keksintö. Koivurungot luovat näkösuojaa ja rytmittävät tilaa. 

OPn Kotoisa, kohde 18Talon asukkaista kertova valokuva ja nimet on koottu hauskaksi kollaasiksi.

OPn Kotoisa, kohde 18Mari Rintamäen keramiikka (Saviterapia MariCarita, Luvia) ilahdutti puutarhassa.

As Oy Porin Villa Sun, kohde 24Lastenhuonetta koristavat Pompomit voi toteuttaa suloisesti myös tyllistä! 

Talo Haltiatar, kohde 26

Makuhuoneen nerokkaasti ratkaisu DIY-sängynpääty. Kannattimet Ulvilan Köysipunomo.

Talo Haltiatar, kohde 26Unisieppari Ulvilan Köysipunomon tapaan.

Talo Haltiatar, kohde 26.Sanna Raskun, Kukkala.fi stailaama huikea kattoterassi on vailla vertaa! Raudoitusverkko ripustuskehikkona toimii mainiosti makramee-amppeleineen ja lasisiin säilykepurkkeihin istutettuine kaktuksineen. Hauska idea oli myös kaitaliina laatoista, joiden taustalle oli laitettu pienet huopatallat. Ohjeet amppeleihin löydät: kukkala.fi

Casa Terde, kohde 30Kattauksen kiintopisteenä pullonkorkkinen alusta. Sellaisen teet näppärästi myös itse liimaamalla pullonkorkkeja ohueen vanerialustaan. Huomioi vain, että jokainen korkki on saman paksuinen, jotta alusesta tulee tasainen.

Villa hohde, kohde 32 EKSTRA

Tämän kätevän ja hauskasti oivalletun kassin sai mukaansa pressipäivänä K-raudan kohteesta Casa Terde.  Onko parempaa ideaa hyödyntää vanhan työmalliston vaatteet? 

Koonnut Mari Nuikka
Asuntomessut 2018, Pori

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti